Säästöprojekti unelmiesi autoa varten


Auto on lähes jokaiselle meistä tarpeellinen; ilman sitä moni arjen asia olisi huomattavasti hankalampi suorittaa. Monelle auto on kuitenkin paljon muutakin kuin vain kulkuväline. Se voi olla intohimon kohde, ylpeyden aihe ja paljon iloa tuottava asia. Monella meistä onkin mielessään se tietty malli, joka saa silmät kiilumaan ja vatsanpohjassa läikähtämään mukavasti.

Usein se oma unelma-auto maksaa hieman perus-Fiatia enemmän, joten taloudelliset kysymykset siirtävät hankintaa aina vain tulevaisuuteen. Mitäpä jos päättäisitkin tehdä säästösuunnitelman auton hankintaa varten? Tämä voi olla loistava ja ennen kaikkea konkreettinen tapa ottaa pikkuhiljaa askelia kohti unelmaasi. Suunnittele oma säästöprojektisi, kirjaa se ylös ja unelma-auton hankinta on jo hieman lähempänä!

Voiko onnetar avittaa unelmassa?

Oletko koskaan leikitellyt ajatuksella, että saisitkin kerralla suuren summan rahaa, jonka voisit käyttää juuri niin kuin haluat? Suuri osa autoharrastajista ei joutuisi miettimään montaakaan minuuttia, mihin käyttää potti. Netistä löytyy paljon pelejä, jotka tarjoavat pelaajille valtavan kokoisia voittoja – parhaimmillaan ne voivat kohota miljoonien suuruisiksi. On tietenkin tärkeää muistaa, että rahapelit perustuvat puhtaasti tuuriin ja voiton todennäköisyys on pieni. Siksi rahapelaaminen ei voi olla pääasiallinen tapa hankkia rahaa autoa varten. Pari kertaa viikossa muutaman kierroksen pyöräyttäminen ei kuitenkaan maksa paljoa, ja parhaimmillaan voit saada muutaman euron panoksilla valtaisia voittoja. Kannattaa suosia pelejä, joissa teoreettinen palautusprosentti on mahdollisimman korkea, kuten Mega Joker (99%), jotta oma voittomahdollisuutesi kasvaa suuremmaksi.

Varma tapa on kärsivällinen säästäminen

Vaikka miljoonavoitto olisikin varmasti se kaikkein helpoin ja ilahduttavin tapa saada autorahat kokoon, on se kuitenkin erittäin harvoille varattu riemu. Varmempi tapa onkin aloittaa kiltisti säästöprojektin noudattaminen. Säästöprojekti on jokaisella meistä eri näköinen, sillä kaikilla on erilaiset lähtötilanteet ja erilaiset mahdollisuudet siirtää syrjään rahaa. Projektia voidaan vauhdittaa tietyillä valinnoilla tai vaikkapa hankkimalla lisätienestejä pienillä sivutöillä. Esimerkiksi työpaikkaruokailu vie yllättävän paljon rahaa kuukausittain; olisiko sinulla mahdollisuus tehdä kotona isompi satsi ruokaa ja ottaa se mukaan toimistolle? Voisitko oman auton sijasta käyttää julkisia kulkuneuvoja tai vaikkapa hurauttaa pyörällä harrastuksiin? Pienillä valinnoilla voidaan kuukaudessa saada aikaan satasienkin säästöjä! Jos vauhditat projektia lisätienesteillä, voit saavuttaa tavoitteesi jo piankin.